Angelino New member Joined Aug 4, 2004 Messages 2,739 Reaction score 3 Points 0 Location Chicago IL, San Antonio, Tx Feb 1, 2005 #41 LaIndia320 said: Hey My KING!!! :king You took me by surprise, you know I like surprise a Shout Out to ANGELINO!!!!! Mu@@@@ Click to expand... I KNOW YOU LIKE SUPRISES THAT WHY I DID IT.....MIRA....TU ERES LA MAS BELLA ROSA DE MI JARDIN......MY QUEEN......
LaIndia320 said: Hey My KING!!! :king You took me by surprise, you know I like surprise a Shout Out to ANGELINO!!!!! Mu@@@@ Click to expand... I KNOW YOU LIKE SUPRISES THAT WHY I DID IT.....MIRA....TU ERES LA MAS BELLA ROSA DE MI JARDIN......MY QUEEN......
LaIndia320 New member Joined Feb 24, 2003 Messages 5,853 Reaction score 2 Points 0 Location My Freestyle World Brooklyn Feb 2, 2005 #42 Angelino said: I KNOW YOU LIKE SUPRISES THAT WHY I DID IT.....MIRA....TU ERES LA MAS BELLA ROSA DE MI JARDIN......MY QUEEN...... Click to expand... A PAPI, :nutz YOUR MAKING ME BLUSH, LOL THANK YOU PAPI, TU ERES EL HOMBRE DE MI SUENOS, EL HOMBRE QUE ME HACER SENTIR TAN AMADA. MI REY!!!
Angelino said: I KNOW YOU LIKE SUPRISES THAT WHY I DID IT.....MIRA....TU ERES LA MAS BELLA ROSA DE MI JARDIN......MY QUEEN...... Click to expand... A PAPI, :nutz YOUR MAKING ME BLUSH, LOL THANK YOU PAPI, TU ERES EL HOMBRE DE MI SUENOS, EL HOMBRE QUE ME HACER SENTIR TAN AMADA. MI REY!!!
Angelino New member Joined Aug 4, 2004 Messages 2,739 Reaction score 3 Points 0 Location Chicago IL, San Antonio, Tx Feb 2, 2005 #43 LaIndia320 said: A PAPI, :nutz YOUR MAKING ME BLUSH, LOL THANK YOU PAPI, TU ERES EL HOMBRE DE MI SUENOS, EL HOMBRE QUE ME HACER SENTIR TAN AMADA. MI REY!!! Click to expand... IGUALMENTE ...............:dancingb
LaIndia320 said: A PAPI, :nutz YOUR MAKING ME BLUSH, LOL THANK YOU PAPI, TU ERES EL HOMBRE DE MI SUENOS, EL HOMBRE QUE ME HACER SENTIR TAN AMADA. MI REY!!! Click to expand... IGUALMENTE ...............:dancingb
LaIndia320 New member Joined Feb 24, 2003 Messages 5,853 Reaction score 2 Points 0 Location My Freestyle World Brooklyn Feb 2, 2005 #44 Hmm Lol Un Beso Grande, Lol