Angelino
New member
I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC!
LOL.....FREESTYLE IS IN THE AIR...CAN'T GET ENOUGH OF FREESTYLE....LMFAO....Dianita said:Amen to that Angelino!!!! It seems like people forget that freestyle is all about love.
THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!Angelino said:I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC! I LOVE MY FREESTYLE MUSIC!
*STANDS UP AND DOES A LITTLE DANCE* AMEN SISTER!Freestygal said:Amen Angelino..Amen 🙂
Randi (FreestyleGal)
COME ON....LET'S GET READY TO GET THIS PARTY STARTED .........QUICKLY!yburgos7 said:THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!
* STARTS TO SING THE SONG FROM THE LION KING*.......* CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT*......LMFAOSEDUCTIVE NENA said:Lol....
Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy I Love Freestyle Too!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOL....* DOES THE ROBOT* THEN * THE MOONWALK * THEN * THE CABBAGE PATCH* LMFAOChuckD said:*dances to the freestyle!*
You go Angelino!
Hey ma....thank you...yes i'm feeling a whole lot better....just here trying to make people laugh at my post....Viva Freestyle! lolsExXxe said:Im Gonna Have To Make A Clubfreestyle Peace Song, That Plays Everytime You Log Into This Site..lol Dont Steal My Idea People I Have It Copywritted..lol HEY ANGELINO I AM GLAD TO SEE YOU HAPPY HOPE AL LIS WELL PAPA!!
Angelino said:Hey ma....thank you...yes i'm feeling a whole lot better....just here trying to make people laugh at my post....Viva Freestyle! lol
That's what i'm saying Mi Hermano .....* Starts to do the moon walk in slow motion* .....lolEnigma said:lol FREESTYLE PARA SIEMPRE EN NUESTRO CORAZON!! 😀